Grote Ontwikkelingen: Start Verbouwing en Super Opruiming!

Grote Ontwikkelingen!

2017… We staan aan de start van een heel nieuw jaar.  Een nieuw jaar, een nieuw begin. En voor Rameau geldt dat we dat dit jaar op alle fronten gaan beleven!

Afgelopen jaren zijn we dankzij onze cliënten uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. En daar zijn we u zeer erkentelijk voor!  

Wij zijn blij dat u altijd weer de weg naar onze winkel weet te vinden. En we mogen ook regelmatig nieuwe cliënten begroeten. Langzaam maar zeker zijn  we hierdoor uit onze jas aan het groeien. Om onze dienstverlening blijvend op het gewenste niveau te houden en u te kunnen voorzien van de meest optimale en passende Voetzorg en Schoenmode gaat ons bedrijf op de schop.

Zowel letterlijk als figuurlijk. Het pand wordt fors uitgebreid en we krijgen de beschikking over de nieuwste technieken op het gebied van voetzorg. De winkel wordt uitgebreid, zowel qua oppervlak als qua collectie. En last but not least krijgen ook de looks van Rameau een make-over. Dit wordt goed zichtbaar dit voorjaar, wanneer wij onze nieuwe website aan u mogen presenteren.

Verbouwen betekent dat we aan het opruimen zijn. Daarom trappen we deze grote reeks veranderingen af met een Verbouwingsuitverkoop. We bieden u forse kortingen van 20%  tot meer dan 40% op onze collectie confectieschoenen.

Als klap op de vuurpijl hebben we daar bovenop nog een superaanbieding:

Uit een deel van de collectie geldt het tweede paar voor € 45,00!

Informeer bij onze medewerkers!

Tijdens de verbouwing blijven wij uiteraard gewoon geopend en zullen we ervoor zorgen dat eventuele ongemakken voor u zoveel mogelijk beperkt blijven.

Vanaf het najaar van 2017 verwachten wij dat wij u welkom mogen heten in het nieuwe pand!

Met vriendelijke groet,

Team Rameau 

  Terug naar het nieuwsoverzicht

Rameau doorzoeken

Gebruik onderstaand formulier om onze pagina's te doorzoeken. U wordt doorverwezen naar een pagina met resultaten.