Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe najaarscollectie? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vanaf aankomende donderdag de collectie met eigen ogen bekijken tijdens onze Open Huis Dagen!

Donderdag 26 oktober

Op donderdag 26 oktober beginnen we met de Durea/Gijs dag. Op die dag kunt u van 10:00 tot 14:00 de collecties van deze prachtige merken bewonderen, waarbij we versterking krijgen van een medewerker van Durea. Daarnaast maakt u komend weekend kans op een gratis paar van deze prachtige merken.

Vrijdag 27 oktober

Op vrijdag 27 oktober organiseren we een Finn Comfort dag. Op deze dag is er van 10:00 tot 17:00 een medewerker van Finn Comfort aanwezig aan wie u al uw vragen kunt stellen. Daarnaast kunt u uiteraard ook de collecties bewonderen.

Zaterdag 28 oktober

We eindigen de Open Huis Dagen op zaterdag 28 oktober. Op deze dag kunt u van 9:30 tot 13:00 vrijblijvend een voetonderzoek laten doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over een van de bovengenoemde dagen of over de Open Huis Dagen in het algemeen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. Wij proberen uw vragen snel te beantwoorden.


Rameau voorjaar 2024

Download GRATIS het Rameau magazine!

Vol inspiratie en mooie aanbiedingen

Gratis downloaden