Samenwerkingsovereenkomst & Pedicureportaal

In uw pedicurepraktijk ziet u wellicht diabetes mellitus patiënten die jaarlijks een voetonderzoek door een podotherapeut nodig hebben om het zorgprofiel vast te stellen.

U heeft de mogelijkheid om uw cliënten dan ook naar onze podotherapeut te verwijzen. De podotherapeut kan dan met u als pedicure gaan samenwerken. U kunt de zorg verrichten die patiënten nodig hebben op basis van de zorgprofielen en het behandelplan dat door de podotherapeut wordt vastgesteld. Wij bieden u de gelegenheid tot het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met onze podotherapiepraktijk. Na het tekenen van de overeenkomst start de samenwerking. Voor een efficiënte administratieve afhandeling van uw declaraties logt u in op ons Pedicureportaal, waar u uw declaraties overzichtelijk en snel kunt verwerken.

Indien u meer informatie wenst, maken wij graag persoonlijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail info@rameau.nl of via telefoonnummer 0515–421111.

Mocht u vakinhoudelijke vragen hebben dan wel collegiaal willen overleggen dan kunt u ook de podotherapeut bereiken via info@rameau.nl

Rameau voorjaar 2024

Download GRATIS het Rameau magazine!

Vol inspiratie en mooie aanbiedingen

Gratis downloaden