Samenwerkingsovereenkomst & Pedicureportaal

In uw pedicurepraktijk ziet u wellicht diabetes mellitus patiënten die jaarlijks een voetonderzoek door een podotherapeut nodig hebben om het zorgprofiel vast te stellen.

U heeft de mogelijkheid om uw cliënten dan ook naar onze podotherapeut te verwijzen. De podotherapeut kan dan met u als pedicure gaan samenwerken. U kunt de zorg verrichten die patiënten nodig hebben op basis van de zorgprofielen en het behandelplan dat door de podotherapeut wordt vastgesteld. Wij bieden u de gelegenheid tot het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met onze podotherapiepraktijk. Na het tekenen van de overeenkomst start de samenwerking. Voor een efficiënte administratieve afhandeling van uw declaraties logt u in op ons Pedicureportaal, waar u uw declaraties overzichtelijk en snel kunt verwerken.

Indien u meer informatie wenst, maken wij graag persoonlijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail info@rameau.nl of via telefoonnummer 0515–421111.

Mocht u vakinhoudelijke vragen hebben dan wel collegiaal willen overleggen dan kunt u ook de podotherapeut bereiken via info@rameau.nl

Rameau doorzoeken

Gebruik onderstaand formulier om onze pagina's te doorzoeken. U wordt doorverwezen naar een pagina met resultaten.

Rameau Voetzorg & Schoenmode

9.2
gebaseerd op 3 beoordelingen

R

9.2 - Remco

08-03-2019
Rameau is een mooi familie bedrijf met een warm welkom en een goed advies.

M

8.8 - Max

08-03-2019
Vriendelijke medewerkers, en snelle service, ze doen vaak ook nog net even iets meer, zoals schoenen poetsen, dat maakt het af, verder erg klantgericht, en voel me er gewoon welkom, en serieus genomen.

S

9.6 - Sarina

08-03-2019
Goede snelle service en zeer kundig in het vak! Voor mijn steunzolen en goede schoenen kom ik al jaren hier.