Levering

De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt de volgende dag bij je bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkels.

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op je thuisadres, bij afhaalpunten van PostNL of bij één van de aangesloten Rameau winkels. Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. Let op: wanneer je meerdere paren bestelt, kan het zijn dat je ze niet allemaal tegelijk ontvangt omdat ze bij verschillende winkels vandaan kunnen komen. Er is dan sprake van een deellevering. De rest van de bestelling volgt zo snel mogelijk.

Als de bezorgpoging niet gelukt is, zal PostNL het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren. Hierover ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe je het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. De PostNL-locatie zal het pakket 7 dagen bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien je voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij je bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden. Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track & trace code in die je hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor je na.

Rameau voorjaar 2024

Download GRATIS het Rameau magazine!

Vol inspiratie en mooie aanbiedingen

Gratis downloaden