Samenwerking:

Rameau Voetzorg & Schoenmode werkt samen met o.a. de volgende partners: Podolinea, Voetvisie en Fysio-Actief.

Podolinea is een samenwerkingsverband van 50 schoenwinkels in Nederland. De deelnemende winkels onderscheiden zich doordat zij voornamelijk kwaliteitsmerken aanbieden. De klant wordt geholpen door gekwalificeerde vakmensen. Zij kunnen u daarom de juiste schoen adviseren.

Voetvisie is een samenwerkingsverband van schoen-technische bedrijven die door uitwisselen van hun vakkennis de kwaliteit op hoog peil willen houden. De gedeelde visie hierbij is: voeten verdienen schoenen die passen. Bij Voetvisie wordt vakmanschap, kennis en ervaring gedeeld. Dit zal ten goede komen aan de kwaliteit van de producten die door Rameau Voetzorg & Schoenmode worden gemaakt.

Fysio-Actief is een partner van Rameau Voetzorg & Schoenmode in Sneek, Bolsward en Joure. Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk waar ze zich sterk maken voor ‘vrij bewegen’. Samen met Rameau Voetzorg & Schoenmode wordt met een actieve aanpak niet alleen gekeken naar een snel resultaat, maar vooral naar structurele verbetering in bijvoorbeeld het looppatroon.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaand logo, waarna u doorverwezen wordt naar desbetreffende website.

Rameau voorjaar 2024

Download GRATIS het Rameau magazine!

Vol inspiratie en mooie aanbiedingen

Gratis downloaden