Aangesloten bij Podo Linéa

Geplaatst op 27 juni 2018 (bijgewerkt op 2 augustus 2018)

Sinds 1 januari 2018 zijn wij aangesloten bij Podo Linea, een samenwerkingsverband van 50 uitstekende schoenwinkels, verspreid over heel Nederland.

De deelnemende winkels kenmerken zich door uitsluitend kwaliteitsmerken te voeren waarbij de klant geadviseerd wordt door gediplomeerde vakmensen die écht verstand van voeten hebben en de juiste schoen voor u kunnen adviseren.

We bespreken waarvoor en hoe u de schoen gaat gebruiken. In combinatie met het meten van zowel de lengte- als ook de breedte maat, bekijken wij met u wat voor uw voet de ideale schoen is.

Al onze schoenen hebben uitneembare voetbedden, waardoor u uw eigen orthopedisch voetbed in de schoen kunt leggen voor optimaal loopcomfort. Dit gecombineerd met de laatste modieuze trends op schoengebied. Wij hopen dat u binnenkort ook eens onze winkel binnenstapt!

  Terug naar het nieuwsoverzicht

Rameau doorzoeken

Gebruik onderstaand formulier om onze pagina's te doorzoeken. U wordt doorverwezen naar een pagina met resultaten.

Rameau Voetzorg & Schoenmode

9.2
gebaseerd op 3 beoordelingen

R

9.2 - Remco

08-03-2019
Rameau is een mooi familie bedrijf met een warm welkom en een goed advies.

M

8.8 - Max

08-03-2019
Vriendelijke medewerkers, en snelle service, ze doen vaak ook nog net even iets meer, zoals schoenen poetsen, dat maakt het af, verder erg klantgericht, en voel me er gewoon welkom, en serieus genomen.

S

9.6 - Sarina

08-03-2019
Goede snelle service en zeer kundig in het vak! Voor mijn steunzolen en goede schoenen kom ik al jaren hier.