Schoenmode

Voetzorg en Schoenmode; een ideale combinatie

Rameau Voetzorg en Schoenmode heeft een uitgebreide, veelzijdige collectie in pasvorm-comfortschoeisel. Een geweldige pasvorm gaat gepaard met een uitstekende kwaliteit en dit volgens de laatste trends op het gebied van schoenmode. De schoenen zijn verkrijgbaar in vele stijlen, van klassiek tot modieus design. De collecties lopen mee met de meest recente modetrends en bieden optimaal draag- en loopcomfort door de vele mogelijke wijdte maten. Zo nodig kunnen de schoenen worden voorzien van een individueel aangepast voetbed. Laat u hier online inspireren door een greep uit onze collectie.

Aanpassing aan uw schoenen (OVAC)

Beter lopen op uw eigen schoenen

Dit is een kleine aanpassing aan uw eigen schoen, die het lopen vergemakkelijkt. De aanpassing wordt individueel aangemeten.

  Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC)

Semi- orthopedische schoenen (OSB)

Een wereld van verschil

Speciaal voor de orthopedische schoentechniek ontwikkelde, fabrieksmatig gemaakte schoenen. Bijzonder geschikt voor beperkte voetproblematiek en schoenaanpassingen. De semi-orthopedische schoenen en aanpassingen worden individueel aangemeten.
Semi-orthopedische schoenen zijn als regel binnen 4 weken klaar om afgeleverd te worden.

  Semi-orthopedische schoenen (OSB)

Orthopedische schoenen (OSA)

Speciaal voor uw voeten gemaakt

Handmatig gemaakte schoen met de noodzakelijke voorzieningen, die tegemoetkomt aan de medische indicatie van de klant. Er is een ruime keuze aan kleur, materiaal en modellen, zodat de schoen kan worden ontworpen naar de wensen van de klant. Stijlvol of sportief, modieus of klassiek, hoog of laag.
De orthopedische maatschoen wordt geheel individueel aangemeten.
Meestal zijn de orthopedische schoenen binnen negen weken na het aanmeten klaar.

  Orthopedische schoenen (OSA)

Rameau doorzoeken

Gebruik onderstaand formulier om onze pagina's te doorzoeken. U wordt doorverwezen naar een pagina met resultaten.