Schoenen voor brede voeten

Elke voet is anders. Zo heeft de één bredere voeten dan de ander. Als je bijvoorbeeld spreid- of platvoeten hebt, kan het behoorlijk lastig en frustrerend zijn om mooie degelijke sneakers te vinden die perfect om jouw voeten passen. Goede schoenen met de juiste pasvorm dragen, is erg belangrijk om ongemakken te voorkomen. Wil je de juiste pasvorm, maar er toch hip bijlopen? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Help, ik kan geen mooie sneakers voor mijn voeten vinden!

Als jij wat bredere voeten hebt, kan het best lastig zijn om mooie sneakers te vinden. Vaak zijn er wel schoenen te vinden, maar voldoen ze niet aan jouw uiterlijke wensen. Daar komt nu verandering in. Met de schoenen van Nimco en Xsensible, loop je er comfortabel en stijlvol bij.

Waarom de juiste schoenen zo belangrijk zijn

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om standaard sneakers te dragen als je wat bredere voeten hebt dan gemiddeld. Is dit een goed idee? Absoluut niet! Té smalle schoenen zitten strak en knellen waardoor er allerlei ongemakken kunnen ontstaan zoals blaren en ontstekingen door de chronische belasting.

Nimco en Xsensible

Er zijn nog maar weinig leveranciers die schoenen met grotere breedtematen leveren. De bekendste zijn Nimco en Xsensible. Zij maken niet alleen schoenen met verschillende lengtematen, maar ook met verschillende breedtematen. Benieuwd naar de collectie? Kom langs bij ons in de winkel aan de Simmerdyk in Sneek. Wij praten je graag bij over de verschillende schoenen van Nimco en Xsensible in ons assortiment.


Rameau voorjaar 2024

Download GRATIS het Rameau magazine!

Vol inspiratie en mooie aanbiedingen

Gratis downloaden